Asbestverwijdering

De betrouwbare partner voor uw renovatie of bouwproject!

Als het aankomt op asbestverwijdering, is uiterste voorzichtigheid geboden. Asbest is namelijk een zeer gevaarlijke stof. Wanneer u asbest wilt laten verwijderen van bijvoorbeeld uw bedrijfshal, loods, stal of schuur, doe dan een beroep op ons. Wij maken eerst een goed uitgedacht plan, zodat de asbestsanering op een verantwoorde manier gebeurt. Dit plan van aanpak wordt uiteraard in nauw overleg met u gemaakt, zodat u zeker weet dat de werkzaamheden op een veilige manier gebeuren.

Vrijblijvende kostenindicatie
We begrijpen dat u graag een indicatie ontvangt van de kosten van het vervangen van uw dak. Wij helpen u graag aan een zo nauwkeurig mogelijke indicatie, geheel vrijblijvend. Vraag daarvoor uw kostenindicatie aan.

Saneren Rossum
Dakrenovatie Bos

Uw dak renoveren en verduurzamen

Wanneer u een asbestdak wilt laten verwijderen of vervangen, dan is het natuurlijk aan te raden dit te laten doen door een ervaren bedrijf dat werkzaam is in onder andere Gelderland. U weet dan namelijk zeker dat de asbestsanering veilig en verantwoord gebeurt, zodat de omgeving rondom uw agrarische bedrijf in Gelderland geen schade of gevaar ondervindt. Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, nabij Veenendaal, werkt op een zeer grondige wijze bij het uitvoeren van asbestsanering. Wij zorgen ervoor dat er geen enkel asbestdeeltje meer terug te vinden is op het dak. We verwijderen het asbest bij uw bedrijf in Gelderland op een grondige manier.

Projecten waar we trots op zijn!

Warehouse Oegema Transport P28 Dedemsvaart

Garage Pranger Renswoude

Maak gebruik van de diensten van een ervaren asbestbedrijf nabij Gelderland

Is het op uw agrarische bedrijf in Gelderland noodzakelijk dat er snel asbestsanering plaatsvindt? Schakel dan ons ervaren bedrijf in. Doordat wij ons met onze diensten vooral richten op de agrarische sector en de utiliteitsbouw, is ons asbestbedrijf dé ideale partner voor asbestverwijdering op uw bedrijf. Wij zijn niet alleen een asbestbedrijf dat actief is in onder andere Gelderland, want wij doen veel meer dan asbest verwijderen alleen. Voor het bouwen van diverse betonwerken, zoals mestbakken onder stallen, zijn wij ook de aangewezen partij. U merkt; ons dienstenaanbod is zeer divers.

Neem contact met ons op voor grondige asbestverwijdering

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat goed werk aflevert op het gebied van asbestverwijdering van uw dak, of wilt u in één keer een dak van asbest laten vervangen? Wilt u asbestplaten laten verwijderen of ons als bouwbedrijf inschakelen in regio Gelderland, bijvoorbeeld voor de bouw van bedrijfshallen? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag met een oplossing op maat. Neem dus contact met ons op door te bellen naar 033 200 60 20 of door een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl.

Dak renovatie stal Bouwenmontage.nl

Vraag hier vrijblijvend uw kostenindicatie aan

1Stap 1
2Stap 2
3Stap 3
Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl