Asbestverwijdering

De betrouwbare partner voor uw renovatie of bouwproject!

Als het aankomt op asbestverwijdering, is uiterste voorzichtigheid geboden. Asbest is namelijk een zeer gevaarlijke stof. Wanneer u asbest wilt laten verwijderen van bijvoorbeeld uw bedrijfshal, loods, stal of schuur, doe dan een beroep op ons. Wij maken eerst een goed uitgedacht plan, zodat de asbestsanering op een verantwoorde manier gebeurt. Vermoedt u asbest in uw dak? Klik om de link om erachter te komen hoe u dit herkent en of er subsidie mogelijk is. Van der grift maakt gezamenlijk met u een plan van aanpak wordt uiteraard in nauw overleg met u gemaakt, zodat u zeker weet dat de werkzaamheden op een veilige manier gebeuren.

We begrijpen dat u graag een indicatie ontvangt van de kosten van het vervangen van uw asbestdak. Wij helpen u graag aan een zo nauwkeurig mogelijke indicatie, geheel vrijblijvend. Vraag daarvoor uw kostenindicatie aan.

Saneren Rossum
Before asbestverwijdering

Before

After asbestverwijdering

After

Veelgestelde vragen

Categorie: Asbest

De kosten van een asbest inventarisatierapport liggen rond de €300-€400 euro. Voordat de asbest van uw stal of pand verwijderd kan worden moet er een asbestinventarisatierapport worden opgesteld. Van de Grift werkt samen met verschillende partners waardoor wij u hierin volledig kunnen ontzorgen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Categorie: Asbest

De kosten voor het saneren van asbest zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter, maar gemiddeld kunt u denken aan zon €7-€15 per vierkante meter. Benieuwd hoeveel het verwijderen van asbest van uw stal of pand kost? Vraag hierboven een vrijblijvende kostenindicatie aan.

Dakrenovatie Bos

Uw dak renoveren en verduurzamen

Wanneer u een asbestdak wilt laten verwijderen of vervangen, dan is het natuurlijk aan te raden dit te laten doen door een ervaren bedrijf dat werkzaam is in onder andere Gelderland. U weet dan namelijk zeker dat de asbestsanering veilig en verantwoord gebeurt, zodat de omgeving rondom uw agrarische bedrijf in Gelderland geen schade of gevaar ondervindt. Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, nabij Veenendaal, werkt op een zeer grondige wijze bij het uitvoeren van asbestsanering. Wij zorgen ervoor dat er geen enkel asbestdeeltje meer terug te vinden is op het dak. We verwijderen het asbest bij uw bedrijf in Gelderland op een grondige manier. Asbest golfplaten vervangen, subsidie aanvragen of inventarisatierapport? Wat uw vraag ook is, onze experts staan voor u klaar!

 

Asbestinventarisatierapport laten opstellen?

Stap 1 in het asbest saneer proces, is het opstellen van een asbest inventarisatierapport. Hierin kunnen wij u volledig ontzorgen. Voor meer informatie over de kosten van een asbest rapport, zie ook onze veelgestelde vragen sectie hierboven.
Tijdens het opstellen van het asbest inventarisatierapport, komt er een expert bij u langs om meerdere monsters af te nemen.
Stap 2 bestaat uit het daadwerkelijk verwijderen van de asbest van uw stal of pand en eventueel volledige renovatie. Daarvoor nemen we altijd contact met u op om datum en tijdstip af te stemmen.
Stap 3 bestaat uit de eindcontrole, waarbij we bekijken of er geen asbest meer is overgebleven, waarna u weer uw pand kunt betreden.

Tijdens het gehele proces werken we samen met externe partners die ons hierin ondersteunen!

Projecten waar we trots op zijn!

Asbest dakrenovatie

Vorige week hebben wij van deze bewaarschuur zowel het dak als de gevels vervangen. De gevels bestonden uit asbest golfplaten en het dak was een sporenkap met dakpannen. Om weer een mooi strak dak te krijgen hebben wij het dak ook compleet uitgevuld.

– 100m2 asbesthoudende golfplaten van de wand verwijderd door @avmasbestverwijdering
– 440m2 dakpannen en panlatten met sporen verwijderd en afgevoerd.
– Complete dakvlak uitgevuld.
– 100m2 Falk WB 60mm Antraciet paneel op de wanden.
– 440m2 Falk 1000 TR40/75 stalen onderzijde op het dak.

Dakrenovatie in Barneveld

Voor Bos in Barneveld hebben wij de asbest verwijderd in samenwerking met AVM en het staldak gerenoveerd!
Resultaat: een tevreden klant en dak wat weer jaren vooruit kan!

Maak gebruik van de diensten van een ervaren asbestbedrijf nabij Gelderland

Is het op uw agrarische bedrijf in Gelderland noodzakelijk dat er snel asbestsanering plaatsvindt? Schakel dan ons ervaren bedrijf in. Doordat wij ons met onze diensten vooral richten op de agrarische sector en de utiliteitsbouw, is ons asbestbedrijf dé ideale partner voor asbestverwijdering op uw bedrijf. Wij zijn niet alleen een asbestbedrijf dat actief is in onder andere Gelderland, want wij doen veel meer dan asbest verwijderen alleen. Voor het bouwen van diverse betonwerken, zoals mestbakken onder stallen, zijn wij ook de aangewezen partij. U merkt; ons dienstenaanbod is zeer divers.

Asbest verwijderen voor 2024

Vanaf 2024 mag uw stal of pand niet meer in het bezit zijn van asbest. Daarom moet u voor eind 2023 uw asbest laten verwijderen. Als ondernemer direct verduurzamen en zonnepanelen op uw pand laten plaatsen? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor grondige asbestverwijdering

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat goed werk aflevert op het gebied van asbestverwijdering van uw dak, of wilt u in één keer een dak van asbest laten vervangen? Wilt u asbestplaten laten verwijderen of ons als bouwbedrijf inschakelen in regio Gelderland, bijvoorbeeld voor de bouw van bedrijfshallen? Neem dan contact met ons op. Ons enthousiaste team helpt u graag met een oplossing op maat. Neem dus contact met ons op door te bellen naar 033 200 60 20 of door een e-mail te sturen naar info@bouwenmontage.nl.

Dak renovatie stal Bouwenmontage.nl
Subsidie asbest verwijdering

Subsidie asbest verwijdering

Wilt u gebruik maken van subsidie voor het laten verwijderen van asbest?
Sinds 2023 is er geen subsidie meer beschikbaar voor het laten verwijderen van
asbest. Wel kunt u gebruik maken van verscheidene subsidies voor het verduurzamen
van uw pand, stal of hal. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende subsidies:

De EIA subsidie: Wanneer u gaat investeren in duurzame energie, kunt u in 2023 nog 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. In 2024 gaat dit percentage omlaag. Zie ook de website van de rijksoverheid.

De ISDE subsidie: Met deze subsidie vorm kunt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen. Elk jaar komt er nieuw budget beschikbaar vanuit de overheid.
De subsidie kan o.a. gebruikt worden voor: warmtepompen, isolatiemaatregelen of bijvoorbeeld aansluiting op het warmtenet. Zie ook de website van de rijksoverheid.

DE KIA subsidie: Afhankelijk van de omvang van investering in nieuwe bedrijfsmiddelen kunt u in 2023 in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.
Zie ook de website van de rijksoverheid.

Wilt u gebruik maken van één van deze subsidies, maar weet u niet waar te beginnen?
Wij kunnen u hiermee helpen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van één van deze subsidies!

Vraag offerte aan

Vraag hier vrijblijvend uw kostenindicatie aan

1Stap 1
2Stap 2
3Stap 3
Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl