Laat uw ideale bedrijfshal bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Bedrijfshal bouwen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Wanneer u een bedrijfshal of bedrijfsloods wilt laten bouwen, dan biedt Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal, diverse mogelijkheden. Wij begrijpen dat een bedrijfsloods of -hal verschillende doeleinden kan hebben. Hier houden wij uiteraard ook rekening mee bij het bouwen van uw nieuwe bedrijfsloods of bedrijfshal. Wij gaan van tevoren eerst met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Dit is zeer belangrijk voor ons, omdat we op deze manier zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Ook stellen we samen een planning op, zodat u ook op dit gebied weet wat u kunt verwachten. Daarna gaan wij pas daadwerkelijk over tot het bouwen van uw bedrijfsloods of bedrijfshal.

Een bedrijfshal of bedrijfsloods laten bouwen die precies aan uw wensen voldoet

Een bedrijfsloods of bedrijfshal kan natuurlijk gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bij een loods of hal denken veel mensen direct aan een fabriek, maar er zijn natuurlijk veel meer doeleinden mogelijk. Van der Grift Bouw en Montage werkt namelijk in verschillende sectoren. Wij bouwen voor allerlei bedrijven onder andere diverse bedrijfspanden, zoals loodsen. Heeft u voor de opslag van uw agrarische producten een bedrijfsloods of bedrijfshal nodig? Wij bouwen deze graag voor u. Hierbij leggen wij ook de details aan, zoals geschikte bedrijfsvloeren.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Neem contact met ons op

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin u een bedrijfsloods of bedrijfshal wilt laten bouwen. Wilt u dit ook laten doen door een expert? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van nieuwbouw. Dit kan door ons een e-mail te sturen via info@bouwenmontage.nl of door telefonisch contact op te nemen via 033 200 60 20.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl