Laat de ideale opslagloods bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Opslagloods bouwen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Voor veel bedrijven is het essentieel om de juiste opslagloods te laten bouwen. Er moet uiteraard voldoende ruimte zijn om al uw grondstoffen en gereedschappen op te slaan, maar ook moeten de omstandigheden ideaal zijn. Denk hierbij aan de temperatuur, maar ook zaken als luchtvochtigheid en licht zijn belangrijk. Wanneer u een opslagloods laat bouwen door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Utrecht, dan weet u zeker dat de omstandigheden in uw loods perfect zijn om alles dat u nodig heeft om uw bedrijf te runnen op te slaan.

Een opslagloods met stevige wanden en een stevig dak laten bouwen

Het laten bouwen van een opslagloods, voor bijvoorbeeld de mestopslag, is iets dat u overlaat aan een echte specialist. Bij Van der Grift Bouw en Montage hebben wij veel ervaring met deze verschillende diensten levert. In de afgelopen jaren hebben wij al veel agrarische bedrijven mogen helpen aan nieuwe opslagruimte. Wanneer wij een loods voor u bouwen, maken wij gebruik van de juiste materialen en de expertise van onze medewerkers. Ook zorgen we ervoor dat de juiste dak- en wandbeplating gebruikt wordt. Zo is uw opslagloods gegarandeerd veilig en kan deze jarenlang mee. Deze veiligheid wordt gegarandeerd door onze expertise en ervaring. Ook bent u van de eventuele gevaarlijke stoffen in uw dakbeplating af. Wist u dat in de dakbeplating van oudere gebouwen vaak asbest zit? Dit is bijvoorbeeld vaak het geval in schuren, die vaak dienen als opslag. Is dat bij u ook het geval? Ontdek dan onze diensten.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Ga met ons in gesprek

Heeft u al een idee over hoe de opslagloods die u wilt laten bouwen eruit moet komen te zien? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We luisteren graag naar uw wensen en behoeften en geven u eerlijk advies. Zo ontwerpen we samen uw ideale opslagloods. Die wilt u toch ook? Bel dan naar 033 200 60 20 of stuur ons een bericht via info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl