Prefab betonbouw voor het bouwen van een schuur

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Wanneer u met prefab betonbouw een schuur laat bouwen door Van der Grift Bouw en Montage, dan kunt ervan uitgaan dat er kwaliteit geleverd wordt. Wij zijn namelijk al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van diverse bouwwerken voor verschillende bedrijven. De schuur die u laat bouwen, kan diverse doeleinden hebben. U kunt hem namelijk als loods gebruiken, maar ook wanneer u bijvoorbeeld een mestopslag wilt laten bouwen, kunt u uitstekend terecht bij onze specialisten in Renswoude, nabij Veenendaal.

Met prefab betonbouw laat u eenvoudig een schuur op maat bouwen

Wanneer u voor uw bedrijf een schuur wilt laten bouwen, dan biedt prefab betonbouw van ons bedrijf in Renswoude de uitkomst. De wanden worden namelijk opgebouwd uit kant-en-klare delen, zodat de bouw van uw betonnen bouwwerk snel afgerond wordt. Ook het dak monteren we vakkundig. Ook voor het plaatsen van enkel een dak kunt u bij ons terecht. Er zijn allerlei mogelijkheden. Ons bedrijf vervangt het dak van uw schuur, loods of betonkelder graag, bijvoorbeeld als er in uw huidige dak asbest is aangetroffen.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Vraag naar alle mogelijkheden

Wilt u een schuur met een kelder laten bouwen door middel van prefab betonbouw? Dan heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Ook kunt u bellen naar 033 200 60 20.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl