Bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen?

De betrouwbare partner voor uw renovatie en bouwproject!

Bent u van plan om een nieuw bedrijfspand of een nieuwe bedrijfshal te laten bouwen? Bij nieuwbouw van een bedrijfspand of -hal komt nogal wat kijken. Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een bedrijf dat met u meedenkt en u ontzorgt. Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, vlak bij Veenendaal, helpt u er graag mee. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden en -hallen op maat. Door het hele land zijn we actief in diverse branches, bijvoorbeeld in de agrarische en industriële sector. Met onze vakkennis en ervaring gaan wij uitdagingen op het gebied van bedrijfspanden bouwen niet uit de weg. 

Bedrijfshal of bedrijfspand bouwen

Veelgestelde vragen

Categorie: Bedrijfspand

Na een oriënterend gesprek waarin we uw wensen en verwachtingen bespreken, gaan we zorgvuldig aan de slag met het reken- en tekenwerk voor uw project. Dankzij onze slimme materiaalinkoop bieden wij u altijd een scherpe prijs. Is alles akkoord? Desgewenst regelen wij ook de vergunnings- en eventuele subsidieaanvraag voor u. Wij ontzorgen u graag tijdens het gehele proces, van het eerste idee tot en met de afwerking, zodat u intussen verder kunt met de kerntaken van uw bedrijf.

Categorie: Bedrijfspand

Wat een bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen precies gaat kosten is elke keer weer anders. Het hangt af van een aantal verschillende factoren zoals de grondsoort, of de grond bouwrijp is en of de doeleinden van het nieuwe gebouw bijvoorbeeld speciale eisen stellen aan de vloer, dak of andere onderdelen. Ook de omvang van het pand heeft een grote invloed op o.a. de materiaalkosten en bouwtijd.

Bedrijfshal of bedrijfspand bouwen

Bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen voor verschillende sectoren

Bij Van der Grift Bouw en Montage zijn vakmanschap en maatwerk altijd de uitgangspunten bij het bouwen van bedrijfspanden. Wij werken in uiteenlopende sectoren en begrijpen als geen ander dat elke situatie en elk bedrijfspand weer anders is. Daarom gaan wij altijd te werk in drie stappen:

  • We gaan van tevoren met u in gesprek om al uw ideeën, eisen en wensen te bespreken. Daarin zijn wij altijd open en eerlijk over de mogelijkheden.
  • We stellen in overleg met u een planning op, zodat u precies weet wat u wanneer kunt verwachten.
  • Daarna gaan wij daadwerkelijk over tot het bouwen van uw bedrijfspand of bedrijfshal, die precies aan uw wensen voldoet.
Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Daarom kiest u voor Van der Grift Bouw en Montage

Van der Grift Bouw en Montage is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner voor nieuwbouw van bedrijfspanden en -hallen. Bij alles wat we doen geldt: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

1. Scherpe prijzen door efficiënt werken en slim materialen aankopen. 2. Ontzorging in alle fases van het project, ook bijvoorbeeld vergunnings- en subsidieaanvragen. 3. Brede expertise, kennis en ervaring met het bouwen van bedrijfspanden. 4. Heldere communicatie en altijd een vast aanspreekpunt.


Deze bedrijven gingen u voor:

Bedrijfspand in Nijkerk

Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van FALK WB100 wandpanelen. Voor het dak zijn van Delft warmdak profielen toegepast. Ook hebben we de fundering mogen verzorgen en de betonvloeren.

Bedrijfspand in Ermelo

We hebben weer diverse mooie klussen opgeleverd, en dat levert mooie plaatjes op die we graag met jullie delen!☀️

Dit prachtige bedrijfspand hebben we opgeleverd in opdracht van Bouwvallei.

Nieuwbouw bedrijfshal laten bouwen

Wij houden er rekening mee dat u verschillende doeleinden kunt hebben voor uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal. Dat kan productiewerk zijn, agrarisch, een kantoor en nog veel meer. Van der Grift Bouw en Montage is thuis in verschillende sectoren. Wij bouwen voor uiteenlopende bedrijven onder andere bedrijfspanden, zoals bedrijfshallen, opslagloodsen en kantoorruimtes.
Kiest u voor een bedrijfspand of bedrijfshal laten bouwen door Van der Grift Bouw en Montage? In de loop der jaren leverden wij al veel verschillende projecten succesvol op. We geven enkele voorbeelden van bedrijfspanden die u door ons kunt laten bouwen.

  •  Diverse soorten stallen, waaronder kippen- en kalverstallen.
  •  Loodsen.
  •  Mestopslag.
  •  Kantoorgebouwen.
  • Winkelpanden.

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen dat niet op dit lijstje staat? Neem ook dan gerust contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Bedrijfspand laten bouwen
Persoonlijke werkwijze van van de Grift

Persoonlijke aanpak op basis van uw eisen en wensen

Een bedrijfspand bouwen, dat kan natuurlijk in allerlei vormen. Van der Grift Bouw en Montage kiest daarom altijd voor een persoonlijke aanpak. We voorzien u altijd van een advies op maat voor het bouwen van uw nieuwe pand. Dat begint al in de eerste fase, aan de tekentafel. Mogelijk heeft u zelf al een ontwerp in gedachten, of wilt u het aan ons overlaten. Ongeacht de situatie denken we graag met u mee. Niet alleen voor het ontwerp, maar bijvoorbeeld ook over de materiaalkeuze. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van prefab-delen. Hiermee is het mogelijk om het tijdspad van de bouw aanzienlijk te verkorten. In een oriënterend gesprek nemen we samen uw wensen door.

Neem contact met ons op

Er is heel veel mogelijk wanneer u een bedrijfspand of bedrijfshal wilt laten bouwen. Wilt u dit laten doen door een expert? Of wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 033 200 60 20, stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl of neem hieronder contact op.

Teamfoto van de Grift

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl