Dak en wandbeplating voor stallen en schuren
De betrouwbare partner voor u renovatie en bouwproject!

Het laten aanleggen van dak- en wandbeplating is een goed idee vanwege verschillende redenen. Uw stal of schuur krijgt hierdoor allereerst een betere uitstraling. Daarnaast zorgt de juiste dak en wandbeplating voor een goede isolatie van uw gebouw. In de winter blijft de warmte binnen in uw gebouw, en in de zomer wordt de warmte buitengehouden. Hierdoor bespaart u op uw stookkosten en kan het een besparing op uw bedrijfskosten betekenen. Een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen?

Agrarisch Bouwenmontage.nl

Een greep uit onze dienstverlening:

Stallenbouw
Mestopslag laten bouwen
Dak renovatie stal Bouwenmontage.nl

Kies voor veilige dak- en wandbeplating van uw stal of schuur

In veel oudere stallen en schuren, is er nog oude dak- en wandbeplating aanwezig waarin asbest verwerkt is. Deze stof is zeer gevaarlijk wanneer de asbestdeeltjes vrijkomen. Dit gebeurt wanneer bijvoorbeeld uw de asbestplaten beschadigd raken. Heeft u een oudere stal of schuur en heeft uw renovatie of nieuwbouwplannen? Wij verwijderen vakkundig uw asbest! Onze beplating gaat jaren mee, zodat uw bedrijf de komende jaren nog vooruit kan.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Laat uw beplating door ons ontwerpen

Wij leveren bij het monteren van dak- en wandbeplating altijd maatwerk, net zoals bij al onze andere diensten. Ook verzorgen we diverse soorten beplating voor bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe stal of betonbouw projecten. Ook voor de bouw van een mestopslag, bedrijfspand of opslagloods bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 033 200 60 20 of stuur een e-mail naar info@bouwenmontage.nl.
Teamfoto van de Grift
Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl