Een milieuvriendelijke varkensstal laten bouwen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Wilt u een varkensstal laten bouwen die volledig voldoet aan de huidige milieuregels? Dat is best een ingewikkelde operatie. Daarom is het verstandig om een varkensstal te laten bouwen door een specialist, zoals Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, in de buurt van Veenendaal. Uw dieren hebben dankzij onze stallen voldoende ruimte en door de stevige muren en het juiste dak voldoet u ook aan de regels rondom het voorkomen van stankoverlast.

Laat een varkensstal bouwen die aan uw verwachtingen voldoet

Weet u al waar de stal voor uw varkens of voor uw andere dieren, zoals kalveren en kippen, aan moet voldoen en van welke materialen u uw stal gebouwd wilt hebben? Laat uw stal bijvoorbeeld voorzien van een golfplaten dak. Kies daarbij voor een mooie bijpassende vloer. Heeft u advies nodig? Geen probleem. Onze ervaren specialisten voorzien u graag van advies op basis van uw wensen. Zo laat u in overleg met onze experts de meest ideale varkensstal bouwen. U kunt bij ons terecht voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Maak een afspraak met onze specialisten

Heeft u behoefte aan deskundig advies voor het laten bouwen van uw ideale varkensstal? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Deze expert helpt u graag verder en luistert graag naar uw wensen. Het maken van een afspraak kan door contact met ons op te nemen via 033 200 60 20. Het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl