Uw asbestdak veilig laten verwijderen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Asbestdak verwijderen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Wilt u uw asbestdak laten verwijderen of wilt u het schuurdak dat asbest bevat laten vervangen door mooie geïsoleerde sandwichpanelen? Wij helpen u graag. Wij houden ons bezig met veel meer dan alleen het verantwoord verwijderen van asbest. Wij hebben diverse specialismen. Denkt u aan het vervangen of verwijderen van een schuurdak met asbest. Wij werken in de wijde omgeving van onze vestigingsplaats Renswoude, nabij Veenendaal, waar wij asbestdaken verwijderen en nog veel meer kleine bouwwerkzaamheden uitvoeren. Wilt u een asbest schuurdak laten vervangen of verwijderen? Schakel ons dan in.

Uw asbestdak op een verantwoorde manier laten verwijderen

Asbest is een gevaarlijke stof. Daarom moet het verwijderen van een asbestdak op een zeer verantwoorde manier gebeuren. Asbest bevindt zich vaak in oudere bouwwerken en dan met name in daken. Daarom is het belangrijk om asbestplaten zo snel mogelijk te laten verwijderen en er nieuwe sandwichpanelen op te laten plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat er een prachtig dak voor terugkomt. Laat dus uw schuurdak met asbest verwijderen en vakkundige dakrenovatie uitvoeren door Van der Grift Bouw en Montage. Wij werken echter ook voor andere bedrijven dan agrarische ondernemingen. Ook bij andere bedrijven en bij particulieren verwijderen wij namelijk graag een asbestdak, die we dan vervangen voor sandwichpanelen, die nog vele jaren meegaan. Door het laten verwijderen van asbest kunt u veilig blijven werken in uw pand.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Ontdek al onze mogelijkheden

Het laten vervangen van een asbestdak is niet het enige waarvoor u bij ons terechtkunt. Wij zijn een zeer veelzijdig bouw- en montagebedrijf en vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 033 200 60 20 of door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl