Asbestplaten op een verantwoorde manier verwijderen

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Home » Asbestplaten verwijderen

Altijd een vast aanspreekpuntZorgeloos bouw traject

Wilt u asbestplaten laten verwijderen? Dan is het heel belangrijk om dit op een verantwoorde en veilige manier te laten doen. Asbest is namelijk een zeer gevaarlijke stof. Dat is een goede reden om asbestplaten op de juiste manier te laten verwijderen door Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal. U kunt verschillende soorten asbestplaten laten verwijderen door onze specialisten. Dit kunnen asbestplaten zijn, maar onze specialisten kunnen ook veelvoorkomende asbest golfplaten verwijderen of vervangen, tegen lage kosten.

Asbestplaten op de juiste manier laten verwijderen of vervangen

Wij zorgen er bij het verwijderen van uw asbest golfplaten voor dat er schitterende dakplaten voor terugkomen. Het vervangen van een dak met asbest golfplaten gebeurt door onze specialisten altijd tegen zo laag mogelijke kosten. Wij vinden dat het wonen of werken in een veilige omgeving niet duur hoeft te zijn. Ondanks het feit dat wij onze diensten aanbieden voor een lage prijs, doen we het verwijderen van asbest of vervangen van asbestplaten altijd op een verantwoorde en veilige manier, voor een mooi eindresultaat. Ouderwetse asbest golfplaten worden vervangen door nieuwe geïsoleerde dakplaten, zodat uw pand of schuur op uw erf er weer een paar jaar tegenaan kan. Dat is een goede reden om uw dak met asbest golfplaten te laten vervangen door ons bedrijf, wat ook nog eens gebeurt tegen aangename kosten.

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Mooie betonnen bouwsels

Wij vervangen niet alleen daken met asbest door golfplaten.  Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het creëren van diverse betonwerken. Wij zorgen hierbij niet alleen voor geïsoleerde sandwichplaten op uw dak, maar zeker ook voor een mooi dak op andere betonnen bouwwerken. Wij zijn actief in diverse sectoren en zorgen ervoor dat uw bedrijf er mooi uitziet. Ook kunt u in gebouwen die door ons zijn aangepakt veilig en prettig werken.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als specialist op het gebied van betonbouw en asbestsanering? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem daarom contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 033 200 60 20 of door het sturen van een e-mail naar info@bouwenmontage.nl. Wij bekijken graag samen met u hoe we u het best kunnen helpen. Hierbij geven wij u eerlijk en betrouwbaar advies.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl