Wij leggen verschillende soorten bedrijfsvloeren

De betrouwbare partner voor u renovatie of nieuwbouw-project

Het is belangrijk om kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvloeren te laten leggen, zeker in de agrarische sector. Wanneer u koeien of andere dieren houdt, is het belangrijk om te kiezen voor vloeren die tegen de mest bestand zijn. Van der Grift Bouw en Montage uit Renswoude, niet ver van Veenendaal, is dé specialist op het gebied van bedrijfsvloeren. Of u nu bedrijfsvloeren wilt laten leggen in uw agrarische bedrijf, of industrievloeren wilt laten leggen in een bedrijfshal, het kan allemaal. We voeren daarnaast ook allerlei betonwerkzaamheden uit. Denkt u aan het aanleggen van kelders onder woningen, maar ook voor het aanleggen van een betonvloer in uw bedrijfshal.

Wij leggen bedrijfsvloeren en industrievloeren op maat aan

Als u bedrijfsvloeren of industrievloeren, zoals een betonvloer in uw bedrijfshal of ergens anders in uw bedrijf wilt laten leggen, dan leveren wij altijd maatwerk. Wij bekijken de omstandigheden binnen uw bedrijf, zodat uw vloer lang mee gaat en mooi blijft. Zo houden we rekening met de stoffen waarmee de vloer in aanraking komt. Ook draagt uw nieuwe vloer bij aan de uitstraling van uw bedrijf, waardoor uw klanten en andere relaties een positief beeld van uw bedrijf krijgen. Er is bij ons van alles mogelijk op het gebied van industrievloeren en bedrijfsvloeren. Wij denken graag met u mee voor de mooiste en beste industrievloeren en bedrijfsvloeren voor uw bedrijf. Wij helpen u in alle gevallen graag. Mogen wij ook een betonvloer in uw bedrijfspand leggen?

Projecten waar we trots op zijn!

Woonhuis Luijpen Maasbommel
Loods Herder Stoutenburg

Vraag ons om eerlijk advies over bedrijfsvloeren en industrievloeren

Bij het aanleggen van bedrijfsvloeren moet u aan allerlei zaken denken. Wij hebben al jarenlange ervaring, dus weten precies waar we op moeten letten bij het aanleggen van de vloer. Hierdoor voorzien wij u ook graag van eerlijk advies tijdens een adviesgesprek over de mogelijkheden van nieuwbouw. Dit plant u in door contact met ons op te nemen via 033 200 60 20. Ook het sturen van een e-mail is mogelijk, stuur uw e-mail dan naar info@bouwenmontage.nl. Wij vertellen u dan alles over het leggen van een betonvloer of industrievloer in uw bedrijfshal.

Wij zijn er voor alles wat betreft bouw en montage klussen voor uw bedrijfspand, loods, of stal.

Adres

Renswoudsestraatweg 31
6741 ME
Lunteren

Kantoor

Dashorstweg 4
3927 CN
Renswoude

Contact

Telefoon: 033 200 60 20
Mail: info@bouwenmontage.nl